LIVERPOOL FC Blog

hírek, összefoglalók, videók, interjúk, előzetesek, streamek

Utolsó kommentek

  • 12345: YA kurva anyádat, geci liverpool! (2007.07.01. 17:23) Jose, te gyökér
  • csabax: Szóval az a helyzet, hogy mégiscsak van Isten! BL-döntős a Liverpool! (2007.05.02. 17:06) Jöhet a hatodik
  • Tikesz: Évek óta ezt mondom én is, hogy a széleket meg kell erősíteni, + egy jó csatár még kellene.De akko... (2007.05.02. 14:25) Jöhet a hatodik
  • ádámbalázs: remélem nyer a LIVERPOOL!!!!!sokan híányoznak a chelseabol ez jó!!!! (2007.05.01. 14:49) Liverpool - Chelsea előzetes
  • Corazón de León: 4-4-1-1 helyett 4-4-2. Gerrard jobboldalon, Finnan mégsem épült fel, helyette Arbeloa. Zenden nag... (2007.04.25. 20:04) Chelsea - Liverpool előzetes
  • Surfin: Lol. Ez tetszik. Mourinho aszondja, hogy a Liverpool kis klub :D. Régebben nem igen csíptem, de ke... (2007.04.25. 18:05) Jose, te gyökér
  • Utolsó 20

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Ezt gyorsan el kell felejteni

2007.04.26. 08:54 DebrecenRed

Kikaptunk tegnap este, és nincs is ezzel semmi baj valahol, mert egy olyan csapattól szenvedtünk vereséget, amiben ismét egy lesajnált angol gyerek játszott a legjobban (Cole) és nem a sokmilliós sztárok. Persze fáj ez, hogy a fenébe ne fájna, szar kikakpni egy olyan alakulattól, amit 5 éve még csak az "örök ígéret" vagy "ja, az a másik londoni csapat" néven emlegettek, most meg mindenkinek illene összeszarnia a gatyáját tőlük, mert ők a "nagy" Chelsea.

A tegnapi vereség fő oka az volt, hogy nem voltunk képesek a széleken bármit is kezdeni A. Cole ill. Fereira ellen, pedig volt keresnivalónk, mert egyik sem annyira jó futballista. Sajnos Zenden erre a feladatra alkalmatlan, Gerrard pedig (valahol ösztönösen) állandóan behúzódott középre - ezzel jó nagy szarban hagyva Arbeolát, aki néha teljesen egyedül volt a jobboldalon, se előtt, se mögötte nem volt egy lélek sem. Arbeola egyébként is mocsok szarul játszott, mint ahogyan Riise vagy Mascherano teljesítménye is hagy kívánnivalót maga után, de megemlíthetnék Bellamyt is, akinek egy értelmes megmozdulása nem volt az első félidőben.

Ami a gólt illeti, az index cikkével ellentétben nem Masche, hanem Arbeola maradt le Joe Cole-ról, de ez nem változtat a tényeken: egy olyan kontrából rúgtak egyet nekünk, amit simán le lehetett volna védekezni. Agger, akinek minden angol újság a nyakába varrja a meccset, egy siheder kölyök még, sem fizikálisan, sem pedig csibészségben nem veheti fel a versenyt Drogbával, így nem is csoda, hogy a kétszer is a kezét használó csatár ellen csak toporgott a gól előtt, és nem mert ugyanúgy odalépni neki. Ha Carra van Drogba mellett, a beadás a kapuig sem jut el.

A második félidő már sokkal jobban sikerült, a mérkőzés végi statisztika szerint is, és a tévében láthatóan is fölényben voltunk, csak éppen a kapu elé nem tudtunk eljutni, mert a Dinamó védelme valami félelmetesen jól zárt. Ha az kellett, elrúgták a labdát a picsába, erőszakosak és határozottak voltak, és ez nem feküdt sem Kuytnak, sem pedig Crouch-nak, akit én mondjuk már az első perctől játszattam volna, de könnyű okosnak lenni másnap reggel.

A feladat adott: két gólt kell rúgni otthon, és nem szabad kapni egyet sem, de ezt könnyebb leírni, mint megvalósítani, mert a visszavágón már lesz Essien és Ballack is, ami komplikálja a dolgokat a tegnap meglehetősen harmatos teljesítményt nyújtó középpálya számára. Egy dolog biztos: az Anfielden telt ház, és félelmetes hangulat várja majd a Dinamót, és egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy ez ne hajszolná bele a csapatot a győzelembe.

Szólj hozzá!

Címkék: vélemény bl dinamó london bl elődöntő

A bejegyzés trackback címe:

https://liverpoolfc.blog.hu/api/trackback/id/tr9363679

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása